50% Complet

Completează formularul alăturat și rezervă ghidul de consultanță „Cresterea Gainilor - afacerea ta la cheie”, plus Cărțile Bonus Oferite Astăzi:

Toate acestea la prețul de doar 95 lei (Carte tipărită Creșterea Găinilor + CD Fondurile Europene 2020 + CD Bonusuri) – Ofertă disponibilă astăzi:

*Se adaugă 15 lei taxe de curierat rapid.

Rezerva un exemplar

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Pentru Suport CD se adaugă 15 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA.

Garanţie curs 365 de Zile!

Acum ai puterea să accesezi fonduri europene nerambursabile pentru afacerea ta. Vei vedea că sfaturile din ghid și informațiile bine centralizate, te fac să înțelegi imediat mecanismul de alocarea fondurilor europene. Beneficiile aduse de acest ghid rămân pe viață.

Încerci ghidul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu sau îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț pe care l-ai plătit pe acest curs!

Compatibilitate 100% cu orice dispozitiv!

Acum citești de pe laptop, tabletă, telefon sau calculator. Ghidul în variantă electronică este compatibil cu orice dispozitiv indiferent de tip sau sistem de operare.

Completează formularul de mai sus și rezervă-ți un exemplar!


Ghid de consultanță conceput pentru:

Fonduri Europene zone Urbane, Rurale, Defavorizate

Procurarea puilor, cuștilor, furajelor...

Construcția și utilarea fermei de păsări

Tehnici de creștere și secretele unei ferme profitabile

Ambalare, vanzare, piața de desfacere

Cu o experiență de peste 7 ani în obținerea fondurilor europene, cu trei cărți de specialitate pe aceasta temă lansate în 2017, 2019, și cea prezentată pe siteul de față (anul curent) și sute de articole publicate în reviste de specialitate, suntem echipa potrivită pentru a te ajuta în creșterea găinilor și transformarea acestei activități într-o afacere.

Te ajutăm să te ajuți singur, fără bani cheltuiți pe firme de consultanță scumpe, fără riscul de a pierde banii plătiți pe proiecte supradimensionate s.a.m.d.

Astfel îți oferim ghidul Creșterea Găinilor - afacerea ta la cheie, care concentrează un serviciu de consultanță complet pentru oricine dorește să înceapă de la zero o afacere cu păsări, poate chiar din fonduri europene.

"Nici un consultant nu se va ocupa de proiectul și afacerea dvs cu aceeași implicare și determinare cu care o faceți dvs. De aceea foarte multe proiecte pe fonduri europene sunt respinse și mor din fașă, fiindcă o dată încasate comisioanele pentru scrierea și depunerea lor, firmele de consultanță nu mai au nici un interes să le refacă și să le depună până ajung să fie aprobate." - a declarat Banu Augustin, unul dintre autorii ghidului.

"Dacă dorești să apelezi la serviciile unei firme de consultanță ghidul nostru te ajută să înțelegi modul de funcționare al unei ferme cu găini profitabile, ce presupune și cum se întocmește un plan de acțiune. Astfel să nu poți fi păcălit de consultanții/comercianții care încarcă nota de plată." - a declarat Mircea Iezer, coautor al ghidului 

În ghidul Creșterea Găinilor ai consultanța de care ai nevoie pentru construirea propriei tale ferme de păsări.

Din informațiile prezentate în ghid înțelegi cum să devii profitabil, afli pas cu pas cum îți construiești afacerea - de la cererile și formularele care trebuiesc completate și depuse la planul de afaceri, samd. Ai control total asupra fiecărei etape, de la conceperea și scrierea planului de acțiune, până la vânzarea primei recolte.

Pentru afacerea dvs,
Echipa de autori a ghidului de consultanță Creșterea Găinilor - afacerea ta la cheie!